PARKING.BA - AUTOPIJACA BIH ONLINE - BESPLATNI AUTO OGLASI - NOVA I POLOVNA VOZILA - AUTO SALONI - AUTO KUCE
      Korisničko ime:     Lozinka: 
  Zaboravili ste lozinku?  
Registracija novog korisnika
Zašto se registrovati?

Ukoliko želite da besplatno objavljujete Vaše oglase, te da u potpunosti koristite sve funkcije portala PARKING.ba potrebno je da se registrujete. Registracija je besplatna, a sam proces registracije je brz i jednostavan. 

FIZIČKA LICA

Ovaj korisnički račun je namjenjen za sve one koji žele da oglase / prodaju svoje vlastito vozilo, kao i za sve ostale koji samo žele da u potpunosti koriste sve funkcije portala PARKING.ba.

Nakon uspješne registracije na Vaš račun će biti upisan 10 (deset) P.Kredit.-a u vrijednosti od 10 KM.

PRAVNA LICA

Ovaj korisnički račun  je namjenjen za sve one koji imaju registrovano preduzeće ili samostalni obrt.

Nakon uspješne registracije na Vaš račun će biti upisan 10 (deset) P.Kredit-a u vrijednosti od 10 KM.

Već ste registrovani?

Ukoliko ste već registrovani na portal Parking.ba, molimo Vas da se prijavite na stranicu putem forme za prijavu koja se nalazi u gornjem desnom uglu.

    Dodatna objašnjenja
Šta je P.Kredit?

P.Kredit je virtualna valuta portala Parking.ba koja se koristi za plaćanje reklamnih i istaknutih oglasa na portalu PARKING.ba.

Šta je PARKING.Card?

PARKING.Card je kartica namjenjena za dopunu Vašeg P.Kredita. PARKING.Card možete kupiti na slijedećim prodajnim mjestima:

Zaštita privatnosti

Vaši osobni podaci, kao i ostale osjetljive informacije koje budete unijeli u našu bazu podataka tokom registracije neće biti zloupotrijebljene. PARKING.ba se obavezuje da će čuvati privatnost svih naših korisnika, te neće iste proslijeđivati trećoj strani.. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo našim djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Podrška korisnicima

Ukoliko Vam je nešto nejasno, ili ako imate bilo kakvih pitanja vezanih za registraciju, kao i za korištenje portala PARKING.ba, kontaktirajte našu tehničku podršku. Mi ćemo se potruditi da Vam što prije odgovorimo na Vaša pitanja i da Vam pomognemo da brzo i efikasno riješimo eventualne nejasnoće.

 

Tehnička podrška

E-mail: podrska@parking.ba
Tel.: +387 0(33) 628 929
bh-mobile: +387 0(61) 787 767
m:tel: +387 0(66) 787 767
ht-eronet: +387 0(63) 000 220

Parking.ba
Kategorije
Informacije
Kontakt
 
© Copyright 2012 Mango Design d.o.o. Sarajevo